Pääsivulle

 

Kasvatukseni on pienimuotoista. Mansikkakujan kennelnimen olen saanut v. 2001 ja ensimmäinen pentue syntyi v. 2003.

 

Aktiivinen koiraharrastukseni alkoi vuonna 1993, mutta elämäni varrelle on aina kuulunut kaikenlaiset eläimet. Lähellä sydäntäni  on eläinten hyvinvointi ja terveys, harrastusten lisäksi.

 

Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen.

 

Olen toiminut Match Show tuomarina ja ollut talkoissa/mukana erillaisissa koirajutuissa. Olen ollut muutaman koirakerhon/yhdistyksen rahastonhoitajana, pentuvälittäjänä, jäsensihteerinä, websivujen ylläpitäjänä ja näyttelytoimikunnassa. Suomen Serrat ry:n hallituksessa sihteerinä ja varapuheenjohtajana. Olen osallistunut Suomen Serra de Airesinpaimenkoirien ensimmäisen JTO:n (jalostuksentavoiteohjelma) tekemiseen, joka on voimassa 2013 alkaen.  Ylläpidän omien kotisivujeni ohella muutamia muita kotisivuja.

 

Nykyisin harrastuksena on  pääasiallisesti näyttelyt , mutta myös toko, rally toko, agility ja jäljestys, jos aika riittää. Hevosharrastus vie myös ison osan ajasta. Meillä on kotona kaksi hevosta roduiltaan lipizza ja amerikkalainen lämminverinen  ja yksi gotlannin russ poni.

Vepen (vesipelastus) saloihinkin on jonkin verran tutustuttu sekä muutenkin pelastuspuolelle. Kuopion pelastusopistossa olen yhden edesmenneen koirani kanssa käynyt raunio/pelastus koulutuksessa.

Serra de Airesinpaimenkoirien kanssa olen tutustunut lampaiden paimennukseen. Meillä on kotona ollut myös lampaita.

Talvisin vetoharrastuksia ym. Jokaiselle koiralle koulutan vähintään perustottelevaisuuden. Koirasta ja ajasta riippuen sitten muita juttuja.

 

 

Parhaiten minut saa kiinni sähköpostitse: mansikkakujankennel (at) gmail.com